København
60581358
info@tankit.com

OM TANKIT

Fremtiden er her...        

Vores fremtid bringer os flere og flere mobile løsninger som gør ens hverdag meget nemmere. Tankit leverer derfor også brændstof på kundens adresse nemt og sikkert. Vi leverer både benzin oktan 95-100 og diesel på din bopæl samt på din arbejdsplads. Bestil mobil brændstof på hjem adressen igennem os og få en masse fordele. Det eneste vi skal bruge fra dig er kun adgangen til køretøjet og herefter sørger vi for resten nemt og bekvemt.

Tankit holder jer godt kørende!

PRØV OS
ERHVERV


Lav en brændstofsordning eller tilbyd jeres team en bonus og få en fast aftale med Tankit. Vi sørger for, at I ikke skal sende jeres medarbejder på tanken i en travl hverdag og holde jeres maskiner/-køretøjer godt igang. Vi er med jer hele vejen.

PRIVAT

Ønsker du at være mere privat? har du ikke tiden til at køre på tanken eller vil du bare godt slippe for besværet? få Tankit til at fylde bilen op – det eneste du behøver er at have en nøglen klar til os, så vi har adgang til tankdækslet. Vi leverer benzin 95, 100 oktan og diesel.

MERE MOBIL

Vi vil hele tiden arbejde på at få det til at blive så nemt og enkelt for dig som kunde. Vi samarbejder derfor med www.homewash.dk for at kunne levere flere ydelser direkte til dig. Igennem os kan I både bestille mobil brændstof, mobil bilpleje, mobil hjulskift og meget mere.

FAST AFTALE

Med en fast aftale eller med flere køretøjer vil du opnå bedre priser, og vi kan tilbyde dig at flere services såsom opfyldning af sprinkler til køretøjet, bilvask og indvendig klargøringsordning på adressen.